Kati Mäkilä

Hiusartesaanin perustaja

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2005, josta jatkoin suoraan Parturi-kampaajan opintoihin. Täydensi osaamistani myöhemmin vielä Ekokampaajan opinnoilla, joista valmistuin vuonna 2013. Olen työskennellyt kampaajana Tikkurilassa vuodesta 2007 lähtien, ja nyt oli viimein aika laittaa oma liike.

Koska käsillä tekeminen ja uuden oppiminen on intohimoni, olen täydentänyt tutkintosalkkuani myös ompelija-artesaani, sekä muotisuunnittelijan tutkinnoilla.

Muoti ja kauneus on kokonaisuus, jota rakastan luoda. Rakastan myös seurata vaihtuvia trendejä.

Koen, että kestävän kehityksen näkökulmasta, hiukset ja vaihtuvat hiustrendit ovat se muodin osa-alue, jossa nopeasti vaihtuvat trendit eivät kuluta luonnonvaroja ihan samalla tavalla, kuin muu pika- tai jopa ultrapikamuoti. On kuitenkin hyvä miettiä kulutuskäyttäytymistään myös hiustenlaiton saralla. Kaikkea ei voi, eikä pidäkään muuttaa kerralla, vaan pienet askeleet parempaan suuntaan on aina hyvästä.

Ihailen myös ajattomuutta, luonnollisuutta ja sitä, kun ihminen löytää oman tyylinsä, jossa on hyvä olla. Haluan olla mukana löytämässä ja luomassa tätä asiakkailleni.

Rakastan tehdä vaalennuksia ja erilaisia raidoituksia, sekä kasvivärejä. 

Kolmen lapsen äitinä olen huomannut, että uusi sukupolvi opettaa meille jatkuvasti uutta ja pitää mielenkiintoa trendeihin yllä. Uskon, että jatkuva mielenkiinto trendeihin kehittää osaamistani ja haluankin oppia uutta kouluttautumalla säännöllisesti alan koulutuksissa.

Ompeluhuoneeni sijaitsee kampaamon kanssa samoissa tiloissa ja varaankin välillä aikaa rentoutumiselle (😂) - ompelun parissa.